A jövő technológiáját hozza a Hyundai a CES-re

 
A Hyundai Motor részegységgyártó Mobis vállalata bejelentette, hogy a legújabb jövőbeli autóipari fejlesztéseit mutatja be a közelgő nemzetközi elektronikai szakkiállításon.         
A Las Vegasban idén januárban is megrendezésre kerülő Szórakoztatóelektronikai Szakkiállításon a globális autógyártók és részegységgyártó vállalatok egymással versengve igyekeznek saját önvezető és környezetbarát jármű-technológiájukat bemutatni. “A Hyundai Mobis kiállításának témája új technológiáink által új és meglepetésszerű élményt nyújtani jövőbeli vásárlóink számára” – áll a Hyundai közleményében.
Az “A Mobis Új Mobilitási Élménye” szlogen alatt a vállalat bemutatja autonóm vezetési technológiáját, a biometrikus azonosítást és a jármű-hálózat technológiáját. A vállalat 445 négyzetméteres kiállítóterének első emeletén egy videót is bemutatnak, amelyen egy család egy 4-es szintű önvezetési technológiával felszerelt elektromos autóval indul kempingezni.
A második szinten a Hyundai Mobis egy privát kiállítást hoz létre, ahol olyan termékeket mutatnak be, amelyeknek tömegtermelését a következő 1-3 évben tervezik Itt van lehetőség az ügyfelekkel konzultálni és új ügyfeleket megnyerni.
A jövőbeli technológiájának népszerűsítésére a Hyundai Mobis január 10-én egy sajtótájékoztató tart, amelyet követően másnap részletesen elmagyarázzák a következő évekre tervezett technológiák és termékek bevezetési tervét.
Forrás: koreaherald.com

Tovább a teljes cikkhez

Forrás: Dönci Hyundai Blogja