Elon Musk közzétett egy videót a Model 3 gyártósoráról | Elektromos autó mánia
Kövesd az ország legjobb elektromos autó híreit Facebookon és Hírlevélen!
20171009161004.png

Elon Musk közzétett egy videót a Model 3 gyártósoráról

A pénteki Wall Street Journal cíkkre hivatkozva Elon Musk publikált egy videót a Model 3-as gyártósoráról. Mi is megírtuk szombaton, hogy a Tesla egy kicsit elmerült a gyártás poklában. Ez több mindenre vezethető vissza. Ha nem olvastad még a cikkünket, akkor itt megteheted!
A sajtó egy kicsit többet foglalkozik ezzel az üggyel, mivel egy sokakat érintő modellről van szó. A Tesla pedig igyekezett válaszolni. Megjegyezték, hogy a jelentés alapvetően téves és felrevezető. Még mindig a gyártási folyamat elején vannak, a Model 3-asok a 3-as modellgyártó során készülnek, amely teljesen fel van szerelve és be van kapcsolva. Több időbe telik, míg finomhangolják a rendszert.
Elon Musk pedig megerősítette ezt egy Instagramra feltöltött videóval, melyen azt láthatjuk, hogy a robotok dolgoznak. Elon szerint a normál működési sebesség tizedével, hogy probléma esetén a dolgozóknak legyen idejük beavatkozni!

The Model 3 body line slowed down to 1/10th speed A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on Oct 8, 2017 at 3:20pm PDT

That is actual speed. It is slowed down right now to confirm build consistency and so that a person can stop the robots in time if something goes wrong.— Elon Musk (@elonmusk) 2017. október 8.

Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz!

The post Elon Musk közzétett egy videót a Model 3 gyártósoráról appeared first on e-cars.hu.

Tovább a teljes cikkhez

Forrás: e-cars.hu

30