Tesla Model 3 videó – mindent a központi nagy kijelzőn tudsz beállítani | Elektromos autó mánia
Kövesd az ország legjobb elektromos autó híreit Facebookon és Hírlevélen!
20170929180006.png

Tesla Model 3 videó – mindent a központi nagy kijelzőn tudsz beállítani

Pár napja megjelent egy videó a Model 3 menüjéről, amin sokan felháborodtak. Egyre több újdonság fog napvilágot látni, most hogy a Model 3-at kezdik kiszállítani. Így a sok felmerült kérdésre választ kaphatunk. Első sorban, hogy miért is került egy ekkora kijelző a 3-as modellbe. Elon Musk soha nem volt nagy híve a túlgondolt dolgoknak, ezért is ilyen letisztult, más szóval egyszerű a Model S és X utastere. A Model 3 is erre a sorsra jutott, ám sokak számára szokatlan lehet, hogy az autó funkcióinak vezérlését egy ekkora “tabletbe” rejtették.
A Tesla teljes mértékben száműzte a kapcsolókat és a gombokat az autóból, például a szellőzők iránya, sebessége csak is kizárólag az érintőképernyőről vezérelhető. Amin sokan kiakadtak, hogy az ablaktörlők indítása is a kijelzőn keresztül hozható működésbe. Az intenzitás is itt állítható. Design szempontjából egészen jó, de nem biztos, hogy a vezetőnek kényelmes, ha menet közben az érintőképernyőt nyomkodva kell az ablaktörlőt vagy a klímát bekapcsolni.
A másik vita indító, hogy a Model 3-ban nincs FM rádió! Sőt még Bluetooth streamelési lehetőség se! Jelen pillanatban, csak a 4G hálózaton elérhető streaming szolgáltatásról lehet zenét hallgatni. Pletykák szerint a következő frissítéssel együtt az FM rádió és a BT stream is megérkezik.
Mit gondolsz az új modellről?

Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz!

The post Tesla Model 3 videó – mindent a központi nagy kijelzőn tudsz beállítani appeared first on e-cars.hu.

Tovább a teljes cikkhez

Forrás: e-cars.hu

45