Ezek a legolcsóbb és legjobb kínai robotporszívók | Elektromos autó mánia
Kövesd az ország legjobb elektromos autó híreit Facebookon és Hírlevélen!
20170907190009.jpg

Ezek a legolcsóbb és legjobb kínai robotporszívók

Javában tombol a robotporszívó láz, és szerencsére a választék olyan bőséges, hogy bárki kedve szerint válogathat. Takarítás vagy felmosás, állatszőr eltávolítás hengerkefével, a lakás őrzése távolról, vagy éppen lézeres feltérképezés? Ezek csupán példák a számtalan funkcióból amelyet helyben, időzítve vagy éppen egy okostelefonon keresztül, távvezérelve tudunk kiadni.
A Rendelj Kínait csapata végigpróbálgatta őket, informálódtak, hogy megkönnyítsék a választást.

Így lesz olcsón a buta kocsiból okosautó

Androidos fejegység, fedélzeti kamera, tolatókamerás rendszámtartó, gyorstöltő: egy autót a végtelenségig lehet tupírozni minőségi, de olcsó kínai kütyükkel. Ebben a tesztben azt mutatjuk be, hogyan lehet egy buta autóból olcsón okosabbat csinálni, mintha az gyárilag is mindig ilyen intelligens lett volna. A végén azt is összegezzük, mi mennyibe került.

#3 XIAOMI MI ROBOT
Az egyik legnagyobb kínai okoseszközgyártó nem maradhat ki a felsorolásból. A Xiaomi Mi Robot egy applikációval is vezérelhető robotporszívó.
Különlegessége, hogy lézeres távolságmérő szenzorával pásztázza végig a lakást, hogy a takarítás útvonalát optimálisabban tervezhesse meg, mint a véletlen mozgást végző társai.

Bár az ára magas, így még holtversenyben megkapta a harmadik helyet. Akik viszont a csúcstechnikát részesítik előnyben az árral szemben, azoknál a következő porszívó szakítja át először a célszalagot.
#3 DIBEA D900
A Dibea D900 egy érdekes modell, kinézetével leginkább a Neato robotporszívóira hajaz. Speciális formája miatt képes teljesen a tárgyak mellé simulva mozogni, és az élek mellett felhalmozódott koszt feltakarítani.

A rendkívül alacsony gépnek hála – mindössze 7,5 cm magas – a többnyire elérhetetlen helyekre, így például az ágy vagy akár magasabb lábú konyhaszekrények alá is eljut.
Elsősorban a takarításmániások és az átlagnál rendszeretőbbek fogják ezt a modellt szeretni.
#2 HAIER XSHUAI C3
A Haier bár német márkának hangzik, valójában egy kínai cégről van szó, ugyanakkor német precizitással állítják elő termékeiket. Az Xshuai C3 modell a lentebb felsorolt funkciókon túl HD-kamerát kapott, illetve hálózaton keresztüli elérést, így akár távolról is felügyelhetjük a lakást, vagy vezérelhetjük a takarítást. Aki egyszerre venne házőrzőt, biztonsági kamerát és robotporszívót is, az most megkapja a kettőt egyben.

A képzeletbeli dobogó második fokára így ez a termék lép fel, hiszen mindent tud, amire szükségünk lehet, sőt talán még egy kicsit többet is.
#1 CHUWI ILIFE X5
A Chuwi iLife szériája híres kiváló ár-érték arányáról. A bajnok az iLife X5 lett, amely kiválóan takarít, felmos, leküzdi a küszöböket, automatikusan dokkol és ultrahangos “kerítés” is jár hozzá.
Ő lett az egyértelmű “number one” a képzeletbeli toplistán. Már egy éve használom heti rendszerességgel, így a takarítások számát nagyjából a felére tudtam csökkenteni. Nem nehéz kiszámolni, hogy ha hetente egyszer takarítok, akkor az évente 52 alkalmat jelent, ebből spórolhatunk meg 26-ot, ez azért nem rossz.

Akik sok a szőnyeg az otthonában, azoknak a hengerkefés iLife V7S Pro modell lesz a nyerő, ami a sűrűre szőtt anyagokból is eltávolítja a koszt. Hosszabb hajú tulajdonosoknak vagy háziállatok mellé tökéletes.

Akinek pedig nemcsak a belbecs, hanem a külcsín is fontos, az vessen egy pillantást az egyik legszebb robotporszívóra, az iLife A6-ra. Bármelyik modern lakás éke lehet, így dizájn tárgyként is tekinthetünk rá, nemcsak funkcionális eszközként.

Akinek viszont a kinézet sokadrangú szempont, az ár-érték arány pedig elsődleges, annak ott az iLife A1, amely a tesztek alapján tökéletesen ellátja a takarítási alapfeladatokat, és akár 21 ezer forinttól is megvehetjük.

Ha érdekelnek a kínai termékek, és első kézből szeretnél értesülni a legújabb terméktesztekről, ajánljuk a RENDELJ KÍNAIT oldalát!

Tovább a teljes cikkhez

Forrás: 24.hu

163