Nissan Leaf – “Semmi sem tarthat vissza” | Elektromos autó mánia
Kövesd az ország legjobb elektromos autó híreit Facebookon és Hírlevélen!
20170804133020.png

Nissan Leaf – “Semmi sem tarthat vissza”

… Szól a Nissan Leaf új kampányának a szlogenje. Persze, azért sok minden vissza tarthatja, de a Nissan itt most az aerodinamikára gondolt!
Az új Nissan Leaf legújabb videoklipje megmutatja az autó új profiljának alakját, részletezve, hogy kifejezetten arra tervezték, hogy a lehető legkevesebb energiával haladjon. Természetesen már láttuk az új Leaf-t pár kémfotón, néhány napja pedig álcázás nélkül kapták lencsevégre, de a kép minősége elég rossz.

A Nissan mérnökeinek a repülőgépek szárnya adta az ihletet, hogy megalkossák a Nissan LEAF új formavilágát, amely szimmetrikussá teszi a levegő áramlását az autó körül, ezáltal az utazás könnyedebb és hatékonyabb lesz. Az alacsonyabb légellenállás és a jobb stabilitás pedig lehetővé teszi, hogy az autó még hosszabb utat tegyen meg, mielőtt újból fel kellene tölteni. Az átdolgozott, új generációs Nissan LEAF-nek alacsonyabb a súlypontja, így pedig nem jön létre felhajtóerő, és nagy sebességnél is stabilabb az új modell. Az autó új kialakításának köszönhetően stabilabb úttartást biztosít még erős oldalszél esetén is.
Premier bemutató szeptember 6-án!

Ide kattintva csatlakozhatsz e-autós közösségünkhöz!

Tovább a teljes cikkhez

Forrás: e-cars.hu

42