“A jövőbe vezetünk” – e-mobi elektromobilitás roadshow Alsóörsön | Elektromos autó mánia
Kövesd az ország legjobb elektromos autó híreit Facebookon és Hírlevélen!
19956068_1877820622470152_4178838988772088079_o.jpg

“A jövőbe vezetünk” – e-mobi elektromobilitás roadshow Alsóörsön

A múlt hét végén vette kezdetét az Elektromobilitás roadshow a Balaton körül, melynek első állomására Balatonfüreden került sor. Az eseménysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a környezettudatosságra, az elektromos autózás előnyeire, a társadalmi felelősségvállalásra.
Olyan rendezvényeken keresztül kívánjuk megszólítani a lakosságot, ahol a gyakorlatban is szemléltethető az elektromos autó és a könnyű elektromos járművek (LEV) palettája. E mellett számos, a témában felmerülő kérdésre is választ kaphatnak az érdeklődők, mint például a töltőberendezések használata, illetve a társaságunk által megvalósuló országos átjárhatóságot biztosító töltőhálózat kiépítése. Ugyancsak tájékozódhatnak a Nemzetgazdasági Minisztérium által meghirdetett, elektromos gépjármű vásárlásokhoz igényelhető 1, 5 millió Ft-os támogatással kapcsolatos pályázatról. A programsorozat során együttműködő partnerünk a VW, számukra szintén kiemelt fontossággal bír az elektromobilitás, illetve az e terén végzett fejlesztések. Jelenlegi zászlóshajójuk, a 300 Km hatótávolságú e-Golf a roadshow állomásain is megtekinthető. A látogatók felfrissüléséről a káros anyag kibocsátás csökkentését és a fenntarthatóságot célul kitűző Nespresso gondoskodik.
A balatoni roadshow állomásai:

július 15., Alsóörs, Sirály park – szombat, 10:00–20:00

július 22., Keszthely
augusztus 5., Balatonkenese
augusztus 12., Siófok

Mit kell tudni a Roadshowról:
Nagyszabású Elektromobilitás roadshow indult a Balaton körül, melynek második állomása az alsóörsi Sirály park. Az esemény célja, hogy felhívja a figyelmet a környezettudatosságra, az elektromos autózás előnyeire, a társadalmi felelősségvállalásra.
Milyen programokkal várnak:
A különböző állomásokon izgalmas játékok várnak mindenkit:

elektromos autó bemutatás
ismerkedés a töltőkkel
kerékpárral meghajtott sínautó verseny
Flike elektromos drón szimulátor
arcfestés és gyereksarok

Az információs pultnál váltsd ki a menetleveledet, menj végig az állomásokon, szerezz új élményeket és nyerj!
Három állomást végigjárva a begyűjtött pecsétekért cserébe: Nespresso kávékülönlegességekkel jutalmazzuk a stand látogatóit.
Azok között, akik az összes pecsétet megszerzik a roadshow állomásokon és helyesen válaszolnak a menetlevelükön szereplő kérdésekre, szeptember elején kisorsolunk egy elektromos rollert!
Az eseményre az e-mobi.hu Facebook oldalán tudsz feliratkozni!

Hozzászólnál? Itt megteheted!

Ide kattintva csatlakozhatsz az e-autó közösségünkhöz!

Tovább a teljes cikkhez

Forrás: e-cars.hu

95