A Nissan újabb részletet mutatott meg a hamarosan debütáló Leaf-ből | Elektromos autó mánia
Kövesd az ország legjobb elektromos autó híreit Facebookon és Hírlevélen!
2018-Nissan-LEAF-teaser-dashboard-steering-wheel.jpg

A Nissan újabb részletet mutatott meg a hamarosan debütáló Leaf-ből

Méghozzá egy kormányt, a központi kijelzőt és egy kék radaros autó gombocskát a kormány jobb oldalán!
Ezzel egyidőben megjelent egy youtube videó is a hivatalos csatornájukon: Next-Gen Nissan LEAF: ProPILOT Assist címmel! A videót lejjebb görgetve megnézhetitek!
Már korábban a Nissan elszólta magát, hogy szeptember 6-án mikor is bemutatják a második generációs Leaf-et, akkor azzal együtt egy teljesen új technológiáról is lerántják a leplet. Azaz bemutatják a ProPILOT Assist rendszerüket. Egyfajta önvezető asszisztens, amit szépen sorjában építenek és aktiválnak az autóikba. Ezzel hozzászoktatva a vásárlókat a folyamatos önvezető rendszer gondolatához és használatához.
Első körben a ProPILOT Assist segíti a járművezetőket a gyorsítás, fékezés és a kormányzás irányításában az autópályán egysávos vezetés alatt.
Később pedig a ProPILOT technológia további autonómiát kínál majd és végül a rendszer képes lesz egy komolyabb városi kereszteződésben is elnavigálni. A ProPILOT Assist a Nissan Intelligent Mobility része, amely a biztonságosabb és élvezetesebb vezetéshez nyújt segítséget.
A mai nap bemutattuk hogy is fog kinézni a Leaf II műszerfala, itt tudjátok megnézni! A kormány egyezik a most megjelent hivatalos verzióval, így most már egy pofásabb kormány kerül a Leaf-be. Az első verzióból közel 270 ezer darabot értékesítettek ez idő alatt. Ami rengeteg!
Ne feledjétek, a bemutató szeptember 6-án lesz Tokióban! Élő stream-el jövünk!

Hozzászólnál? Itt megteheted!

Ide kattintva csatlakozhatsz az e-autó közösségünkhöz!

Tovább a teljes cikkhez

Forrás: e-cars.hu

62