Az új BMW i3 Carbon Edition | Elektromos autó mánia
Kövesd az ország legjobb elektromos autó híreit Facebookon és Hírlevélen!
bmw-i3-exclusive-edition1.jpg

Az új BMW i3 Carbon Edition

A fantasztikus 20″-os kerekeken hangtalanul suhanó modell szigorúan csak elektromotoros változatban érhető el!  A BMW i3 hamarosan ráncfelvarrást kap, de még mindig van idő arra, hogy egy másik gyártásba kerülő változatot kidolgozzanak.
Ezúttal a Carbon Edition csak Hollandiában lesz elérhető és kizárólag Carbon Black festéssel lesz kapható, kék árnyalattal és szürke fémes színnel fűszerezve. A nagy porszórású 20 colos könnyűfém keréktárcsák szintén szürke fémes színt kaptak, amelyből nagy mennyiségű készlet áll rendelkezésre, beleértve a LED fényszórókat, a napfénytetőt és az hátsó különleges színű ablakokat. Még több nyalánkság fogad minket a kabinban, ahol az üléseket bőrkárpittal burkolták, és a hagyományos hangrendszert egy igényesebb Harman Kardon HiFi váltotta le.
Bár elég kicsit az autó, abban biztosak vagyunk, hogy a vásárlók hasznosnak találják majd a parkolássegítő csomagot, míg a Driving Assistant Plus és a riasztó is része a modellnek.  Tovább fokozza az élményt az, hogy BMW iPerformance csomagot és gyalogos védelmi rendszert is beépítettek az autóba.
A BMW nem döntötte még el, hogy hány darabot fognak készíteni, de kijelentették, hogy a speciális kiadás csak “átmenetileg” lesz elérhető.
Ha inkább türelmesen várakoznál a face-liftes i3-ra, akkor a BMW valószínűleg a szeptemberi Frankfurti Autószalonon fogja bemutatni a kész koncepciót, a piacra dobást pedig az év végére vagy 2018 év elejére tervezi.

Hozzászólnál? Itt megteheted!

Tovább a teljes cikkhez

Forrás: e-cars.hu

93