Több sztár is Teslával érkezik az Oscar-díjátadóra | Elektromos autó mánia
Kövesd az ország legjobb elektromos autó híreit Facebookon és Hírlevélen!
3068439-poster-p-1-red-carpet-celebrities-are-flocking-to-this-tesla-car-service_zoldautok.jpg

Több sztár is Teslával érkezik az Oscar-díjátadóra

Az elismert színész, Morgan Freeman tette lehetővé a sztárok amerikai villanyautóval való érkezését a díjátadó gálára.
A MOTEV Los Angeles-i luxus fuvarozó cég mostanra hét Tesla Model X-szel, és négy Model S-sel büszkélkedhet a flottájában. A vállalat nemrég szerezte be az amerikai villanyautókat, amelyre Morgan Freeman a fuvarozócégbe fektetett pénze adott lehetőséget.
A népszerű színész saját bevallása szerint ő maga is nagy rajongója az amerikai gyártónak:
„Hatalmas rajongója vagyok Elon Musknak. Szerintem neki vannak a legnagyszerűbb jövőbe tekintő ötletei arról, hogy merre is haladhatnánk tovább a technológiában.”
Arról, hogy pontosan mely hírességek érkeznek majd tisztán elektromos autókkal, egyelőre nem tudni, viszont a MOTEV elárulta, hogy a teljes flotta le van foglalva a gála idejére.
A fuvarozó cég hátsó ülései számára nem idegenek a hírességek, ezért az autókban külön „vörös szőnyeg vészhelyzeti csomagok” is vannak. Leheletfrissítők, biztosítótűk és egyéb holmik mellett még mellemelő tapasz is van az autókban a biztonság kedvéért.
A Tesla gyártmányai egyébként nem esnek messze az amerikai celebvilágtól, ugyanis az olyan hírességek is a gyártó járműveit használják, mint Oprah, Cameron Diaz, Will Smith, Leonardo DiCaprio, Steven Spielberg vagy Ben Affleck.
Forrás: HybridCars
The post Több sztár is Teslával érkezik az Oscar-díjátadóra appeared first on ZoldAutok.hu.

Tovább a teljes cikkhez

Forrás: ZoldAutok.hu

160