Pattanjunk be egy Tesla Model 3 hátsó ülésére – VIDEÓ

Hivatalosan már kevesebb mint egy év van hátra ahhoz, hogy az első szerencsések beülhessenek saját Model 3-asukba.

A Tesla több mint 300 kilométeres hatótávot ígér alig 10 millió forintos áron, amely támogatások nélkül értendő. Ha a kormányok segítségeit is figyelembe vesszük az árnál, akkor egy igen kecsegtető ajánlattal állt elő az amerikai gyártó.

A Teslának viszont nem sikerült elsőként időzítenie, ugyanis a fenyegető rivális Chevrolet már a piacon van, miközben a most Model 3-at rendelők a legjobb esetben is csak 2018 közepetájt juthatnak hozzá az új Teslájukhoz, a hosszú várólista miatt.

Nemrég volt szerencsénk részt venni a Lucid Motors nagy leleplezésén, ahol a vállalat az első villanyautójáról rántotta le a leplet. A feltörekvőben lévő vállalat meginvitált minket egy próbakörre, ahová egy facebookos közvetítéssel titeket is magunkkal vittünk.

Egy a Lucid Motorsos próbakörhöz hasonló – sajnos nem saját – Teslás élményt hoztunk most el nektek.

A szerencsés utas a Green Car Reports szaklap egyik embere, Bengt Halvorson volt, akit az összefoglaló írása alapján több dolog is lenyűgözött a Model 3-ban.

Halvorson elsőkként a Tesla új villanyautójának sportosságát emelte ki. Azt írta, amellett, hogy az autó rendkívül magabiztosan fekszik az úton, ugyanúgy megvan benne az az „extra löket”, amelyet egy Teslától