Útra kelünk

Már a héten a Facebook oldalunkra kitett poszttal jeleztük, hogy bejelentésre készülünk. A bejelentés sikeresen megtörtént ma 19 órakor egy live bejelentkezés keretein belül. Ebben a cikkben összefoglalom az elhangzottakat, illetve megosztom az információkat azokkal, akik esetleg lemaradtak volna az élő közvetítésről.

Útra kelünk. Vasárnap este egy váratlan üzenetet kaptam a Lucid Motorstól. A cég neve a rendszeres olvasóinknak ismerős lehet, hiszen már többször írtunk róluk. A cég jövő szerdán rántja le a leplet az első elektromos autójáról, amely az Atvus kódnév alatt fut. Az üzenetben a cég egyik, ráadásul magyar származású munkatársa megkérdezte, hogy nem lenne -e kedvem részt venni a zártkörű bemutatójukon. Természetesen nagyon megörültem az üzenetnek, azonban rögtön elsápadtam, mikor megláttam a repjegyek árát. Saját forrásból nem ment volna.

Az elmúlt napok izgalmasan teltek, végül azonban sikerült találni olyan cégeket, akik szívesen segítenek abban, hogy kijussak Kaliforniába a Lucid Motors bemutatójára. Ebben a posztban is szeretném megköszönni a Hasznaltalma.hu portálnak, valamint az xLabs-nek a támogatást!

Közel 24 óra utazás esetén az ember nem szívesen maradna Kaliforniában csupán egy napra. Sikerült úgy mozgatni a szálakat, hogy három napot tölthessek el San Franciscóban. Minden nap meg fogok látogatni egy-egy céget, a látogatásról pedig itt beszámolok Nektek. Hétfőn már hajnali