A Tesla korrigálni készül egyetlen hibáját?

A Teslának nemrég sikerült egy újabb neves szakemberrel bővítenie csapatát

Anders Bell több mint 15 évet húzott le a Volvónál, miután a Tesla felkérte, hogy ő vezesse az autóinak belső kialakításáért felelős csapatát. Az Electrek értesülései szerint a szakember még ebben a hónapban csatlakozik a villanyautógyártóhoz Kaliforniában.

A Tesla villanyautóit rengeteg területen dicsérik, azonban a belterek minőségét általánosságban negatív kritikával emlegetik. Az amerikai gyártó valószínűleg ezen szeretne változtatni a legújabb igazolásával.

Anders Bell 1998-ban, egyből az iskola elvégzése után kezdte meg a karrierjét a Volvónál. Az autoblog írása szerint Bell elvesztése hatalmas veszteség a svéd gyártó számára, de annál inkább nagyobb előrelépés lehet a Teslának.

Már többször is beszámoltunk hasonló esetekről, amikor akár több évtizede is egy gyártónál hűségesen dolgozó szakember úgy döntött, hogy az amerikai villanyautógyártónál folytatja karrierjét. Legutóbb az Audi termelési vezetőjét sikerült elcsábítania a Teslának, aki azóta el is mondta, hogy mennyire lenyűgözte őt, amit a Teslánál látott.

The post A Tesla korrigálni készül egyetlen hibáját? appeared first on ZoldAutok.hu.