Valóra válhat a repülő Vasember-ruha

Abban talán mindenki egyetért, hogy a Vasember elég menő cuccban nyomja a szuperhős karaktert, így nem csoda, hogy a világ egyik legfurábban gondolkodó milliárdosát is megihlette Tony Stark, akit nem mellesleg zseniálisan alakít Robert Downey Jr, de ez most nem tartozik szorosan a tárgyhoz. Az viszont már annál inkább, hogy úgy tűnik, egy Vasember-öltözék járhat Elon Musk, a Tesla alapítójának fejében, és emiatt nem volt rest besétálni a Pentagonba sem.

A CNN értesülései szerint Ash Carterrel, az amerikai védelmi miniszterrel találkozott, amiről a Pentagon hivatalosan annyit mondott, hogy “innovációról beszélgettek”, ami nagyjából bármit jelenthet. Az a szerencse, hogy a Tesla vezér nem szokott lakatot tenni a szájára, és Twitteren elég sűrűn oszt meg fontos információkat a nagyközönséggel. Ennek köszönhetően egyébként néhány napja a Samsung SDI részvényei 8 százalékot estek, mert azt találta közölni, hogy a koreai cég a híresztelésekkel ellentétben nem szállít akkumulátorokat a Tesla készülőben lévő olcsóbb elektromos autójához. De nézzük inkább, hogy mit tweetelt a Pentagonos látogatással kapcsolatban:

Something about a flying metal suit…https://t.co/6Z1D9iZ1fV

— Elon Musk (@elonmusk) 2016. június 9.


“Valami a repülő vasruhával…”, olvasható a bejegyzésben, ami persze nem azt jelenti, hogy másról nem volt szó, mert a Védelmi Minisztérium egyébként is szokott beszélgetni…